Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti

Kusursuz Tasarım, Lezzetli Yemekler

Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti, kusursuz tasarımı ve lezzetli yemekler pişirme özelliğiyle mutfakların vazgeçilmezi olmaya aday.
Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti
Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti
Set, 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava olmak üzere 4 farklı parçadan oluşuyor. Tüm parçalar, alüminyum döküm üzerine iç-dış granit kaplamaya sahip. Bu sayede ısıyı eşit bir şekilde dağıtarak yemeklerin daha lezzetli ve sağlıklı pişmesini sağlıyor.

Tencerelerin kulpları silikon kaplamayla donatılmış. Bu sayede ısınan kulpları rahatlıkla tutarak yemekleri güvenle pişirebilirsiniz. Ayrıca, kapak ve silikon aparatları olmadan fırında da kullanabilirsiniz.

Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti, tüm ocak tiplerine uygundur. İndüksiyon ocaklar hariç, gaz, elektrik, cam ve seramik ocaklarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Setin en önemli özelliklerinden biri ise kullanımının kolay olması. Tencerelerin içi ve dışı kolayca temizlenebilir. Ayrıca, bulaşık makinesinde de yıkanabilir.

Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti, mutfaklarınızda şık bir görünüm yaratacak ve yemeklerinizin lezzetini artıracak.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul
kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Taç Valeriya Cam Kapak 7 Parça Döküm Tencere Seti, tüm ocak tiplerine uygundur. İndüksiyon ocaklar hariç, gaz, elektrik, cam ve seramik ocaklarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski