Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Siyah

Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Siyah, döküm lezzetinde sağlıklı yemekler pişirmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Set, 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava olmak üzere 4 farklı parçadan oluşur.

Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Siyah
Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Siyah
Setin tencereleri, alüminyum döküm üzerine granit kaplama ile üretilmiştir. Bu sayede, tencereler yüksek ısıyı eşit şekilde dağıtır ve yemeklerin lezzetini korur. Tencerelerin kapakları ise 5 mm kalınlığında camdan üretilmiştir. Bu sayede, yemeklerin pişme sürecini rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Setin kulpları ise silikon kaplamadır. Bu sayede, tencereler ısındığında bile rahatlıkla tutabilirsiniz. Setin fırında kullanılabilir olması da bir diğer avantajıdır. Bu sayede, et yemeklerini, sebze yemeklerini ve kek gibi hamur işlerini fırında da pişirebilirsiniz.

Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Siyah, aşağıdaki özelliklere sahiptir:

Alüminyum döküm üzerine granit kaplama

5 mm kalınlığında cam kapak

Silikon kaplama kulplar

Fırında kullanılabilir

Kesinlikle PFOA (kanserojen madde) içermez

Setin fiyatı, 2.200 TL ile 2.500 TL arasında değişmektedir.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.

08503039000

İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul

kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Setin kulpları ise silikon kaplamadır. Bu sayede, tencereler ısındığında bile rahatlıkla tutabilirsiniz. Setin fırında kullanılabilir olması da bir diğer avantajıdır. Bu sayede, et yemeklerini, sebze yemeklerini ve kek gibi hamur işlerini fırında da pişirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski