Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold

Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold, mutfağınıza şıklığı ve kaliteyi getirecek bir üründür. Paslanmaz çelik gövdesi ve indüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumlu tabanı sayesinde uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini korur.
Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold
Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold
Set, 18 cm derin tencere, 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere ve 24 cm basık tencereden oluşur. Bu sayede her türlü yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm boyutları bir arada bulabilirsiniz.

Tencerelerin kapakları camdan yapılmıştır ve bu sayede yemeklerinizin pişme durumunu kolayca görebilirsiniz. Kapağın kenarında bulunan buharlı salma sistemi sayesinde yemekleriniz buharlanarak pişer ve lezzetini korur.

Tencerelerin kulpları ergonomik tasarıma sahiptir ve ısıyı iyi iletmez. Bu sayede yemekleriniz pişirirken kulpları tutmak güvenlidir.

Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold, 2 yıl Taç garantisi altındadır.

Ürün Özellikleri

Paslanmaz çelik gövde
İndüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumlu taban
4 farklı boyutta tencere
Cam kapak
Buharlı salma sistemi
Ergonomik kulplar
2 yıl Taç garantisi
Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold, mutfağınıza şıklığı ve kaliteyi getirecek, uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir üründür.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul
kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti Gold, mutfağınıza şıklığı ve kaliteyi getirecek bir üründür. Paslanmaz çelik gövdesi ve indüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumlu tabanı sayesinde uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini korur.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski