Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah

Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah, döküm tencerelerin sunduğu sağlıklı ve lezzetli yemek pişirme deneyimini, şık ve modern bir tasarımla bir araya getiriyor. Set, 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava olmak üzere dört farklı parçadan oluşuyor.
Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah
Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah
Döküm tencerelerin en büyük avantajı, ısıyı eşit ve homojen bir şekilde dağıtmalarıdır. Bu sayede yemekler, her yerinden eşit şekilde pişerek, lezzetli ve besleyici olurlar. Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah'ın gövde kalınlığı 5 mm'dir. Bu kalınlık, ısıyı daha iyi dağıtmasını ve yemeklerin daha hızlı pişmesini sağlar.

Setin iç yüzeyinde, 3 kat yanmaz yapışmaz malzeme kullanılmıştır. Bu malzeme, yemeklerin yapışmasını önleyerek, temizliği kolaylaştırır. Ayrıca, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.

Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah, siyah rengi ve şık tasarımıyla mutfağınıza modern bir görünüm kazandırır. Set, elde yıkanmaya uygundur.

Setin öne çıkan özellikleri şunlardır:

Döküm gövde, ısıyı eşit ve homojen bir şekilde dağıtır.
5 mm kalınlık, ısıyı daha iyi dağıtır ve yemeklerin daha hızlı pişmesini sağlar.
3 kat yanmaz yapışmaz malzeme, yemeklerin yapışmasını önler ve temizliği kolaylaştırır.
Sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.
Şık tasarım, mutfağınıza modern bir görünüm kazandırır.
Taç Gurme Döküm 7 Parça Tencere Seti Siyah, sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek isteyenler için ideal bir seçimdir.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul
kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Setin iç yüzeyinde, 3 kat yanmaz yapışmaz malzeme kullanılmıştır. Bu malzeme, yemeklerin yapışmasını önleyerek, temizliği kolaylaştırır. Ayrıca, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski