Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Uzay Grisi

Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti, şık tasarımı ve üstün özellikleri ile mutfağınızın vazgeçilmezi olacak. Set, 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava olmak üzere 4 farklı parçadan oluşuyor.
Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Uzay Grisi
Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Uzay Grisi
Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti Uzay Grisi

Setin yanmaz yapışmaz iç yüzeyi, yemeklerinizin lezzetini korumanıza yardımcı olur. Dış yüzeyi ise leke tutmayan ve kolay temizlenen bir yapıya sahiptir.

Setin tencereleri, 3 mm kalınlığındaki alüminyum ezmesi gövdeye sahiptir. Bu sayede ısıyı eşit bir şekilde dağıtarak, yemeklerinizin daha hızlı ve eşit şekilde pişmesini sağlar.

Setin kapakları ise ısıya dayanıklı camdan üretilmiştir. Bu sayede yemeklerinizin pişme sürecini gözlemleyebilir ve dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz.

Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti, PFOA ve kurşun içermeyen yapısıyla sağlıklı bir pişirme deneyimi sunar. Ayrıca setin bulaşık makinesinde yıkanabilir olması, temizliğini kolaylaştırır.

Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti, şık tasarımı, üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile mutfağınıza şıklık ve kolaylık katacak.

Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti'nin öne çıkan özellikleri:

Yanmaz yapışmaz iç yüzey
Leke tutmayan dış yüzey
3 mm kalınlığında alüminyum ezmesi gövde
Isıya dayanıklı cam kapak
PFOA ve kurşun içermeyen yapı
Bulaşık makinesinde yıkanabilir

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul
kaynak: Taç

1 Yorumlar

  1. Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti, şık tasarımı, üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile mutfağınıza şıklık ve kolaylık katacak.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski